top of page

... stel je voor dat alles mogelijk is ... en als alles mogelijk is ...

Hoe wens je dan te zijn?
Hoe wens je je te voelen?
Wat wens je te kunnen?
Wat wens je te doen?

Wenskompas is een creatief wens spel voor iedereen vanaf 9 jaar, dat je samen of alleen kunt doen. 

Wenskompas nodigt je uit om te ontspannen, jezelf te voelen, te wensen, te verbeelden en vervolgens te gaan maken of doen door in creatieve wens actie te komen!
Hiervoor kun je de poster gebruiken, of naar de meditatie luisteren die op deze pagina staat.

De Wens Wijsheden van het Wenskompas is een aanvullend en verdiepend boekje dat je samen kan lezen met je kind(eren) als ouder, verzorger of educator, en biedt verdieping op de wens-maak-gerelateerde thema’s: keuzes maken, verbeelding, zelfexpressie, creëren, zintuiglijk waarnemen, intuïtie en stilte.
Het is zo geschreven dat het kinderen direct aanspreekt.

Scroll naar beneden om:

              de Wenskompas poster te downloaden,

 

              naar de geleide Wensmeditatie te luisteren,


              De Wens Wijsheden van het Wenskompas te                 downloaden.

Screenshot 2023-03-25 at 07_edited.jpg

De Wenskompas poster is een publicatie van een dubbelzijdige A2 vorm, die met een editie van 500 geprint is met Riso druktechniek, bij Extrapool in Nijmegen.

Ontwerp van de poster in samenwerking met Viola Renate.

Het maken van Wenskompas is onderdeel geweest van mijn artist-in-residence bij Hotel Maria Kapel en is voortgekomen uit een reeks kinderworkshops die ik in 2022 daar heb georganiseerd.

 

Lees meer over de achtergrond onderaan de pagina.

Wenskompas
de poster

Wens meditaties

Een geleide meditatie versie van het Wenskompas om te beluisteren waar je ook bent!
Met muziek van Takashi Kokubo - Song of Waves.

Relax jezelf! Verbind je met je Hart!

En stap in jouw fantasiekracht waar alles mogelijk is...

Versie 1
9+ jaar 

Versie 2
12+ jaar

Achtergrond

Thuis in jezelf zijn

De workshopserie ‘thuis in jezelf zijn’, die tot stand kwam in samenwerking met Stichting Netwerk en assistentie van Viola Renate, werd gegeven aan kinderen tussen de acht en twaalf jaar, veelal afkomstig uit de Hoornse wijk Kersenboogerd.

Gedurende acht middagen werden de deelnemende kinderen geïnspireerd om een reis te maken met vrije zelfexpressie en identiteit als vertrekpunt.

Tijdens deze maakfeestjes ontstonden er versierde kledingstukken, gedecoreerde spiegels, mooie verhalen, werd er gedanst, gezongen, een tentoonstelling gebouwd, samen een maaltijd gedeeld na afloop van ieder maakfeestje, en was vooral de magie van creatiekracht aanwezig.

Met de intentie om deze magie vrijelijk te kunnen delen, heb ik de publicatie Wenskompas gemaakt in samenwerking met ontwerper Viola Renate. Wenskompas is ontstaan vanuit mijn ervaring tijdens het werken met de kinderen in samenvloeiing met mijn eigen jarenlange belichaamde onderzoek naar ‘thuis in jezelf zijn’ en creatiekracht, waarvan invloeden van Yoga praktijk en filosofie, Non-dualiteit, Joe Dispenza's werk en affirmaties in het boekje terugkomen.

bottom of page